سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود|فروش|مقاله|پایانامه|طرح توجیهی

 

تجزیه تحلیل همبستگی و بررسی شاخص های مورفولوژیک موثر بر عملکرد در لاین ها و توده های بومی عدس زنجان(Lens culinaris Medik)

چکیده به منظور بررسی نحوه ارتباط بین عملکرد و صفات مورفولوژیکی توده های بومی عدس استان زنجان، آزمایشی در سال زراعی 821381 ، در قالب طرح حجیم شده در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان اجرا شد

دانلود تجزیه تحلیل همبستگی و بررسی شاخص های مورفولوژیک موثر بر عملکرد  در لاین ها و توده های بومی عدس زنجان(Lens culinaris Medik)

چکیده مقدمه مواد و روشها نتایج و بحث جدول 1 شرح آماری صفات مختلف در ارقام و توده های محلی عدس مورد مطالعه جدول شماره 3 مشخصات مدل ایجاد شده از طریق رگرسیون گام به گام جدول 2  ضرایب همبستگی ساده فنوتیی در ارقام و توده های محلی عدس مورد مطالعه جدول شماره3تجزیه ضرایب همبستگی به اثرات مستقیم وغیر مستقیم برای عملکرد دانه گزیده ای از منابع
دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل doc
حجم فایل 43 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9

چکیده:

مقدمه:

مواد و روشها:

نتایج و بحث

جدول 1- شرح آماری صفات مختلف در ارقام و توده های محلی عدس مورد مطالعه

جدول شماره 3- مشخصات مدل ایجاد شده از طریق رگرسیون گام به گام

جدول 2-  ضرایب همبستگی ساده فنوتیی در ارقام و توده های محلی عدس مورد مطالعه

جدول شماره3-تجزیه ضرایب همبستگی به اثرات مستقیم وغیر مستقیم برای عملکرد دانه

گزیده ای از منابع:

 

چکیده:

   به منظور بررسی نحوه ارتباط بین عملکرد  و صفات مورفولوژیکی توده های بومی عدس استان زنجان، آزمایشی در سال زراعی 82-1381 ، در قالب طرح حجیم شده در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان اجرا شد. پس از جمع آوری داده ها از عملکرد و 10 صفت مورفولوژیکی دیگر داده ها مورد تجزیه آماری قرار گرفتند. محاسبه آماره های ساده نشان داد که عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه دارای بیشترین تغییرات بودند. پس از محاسبه ضرایب همبستگی ساده بین صفات، با انجام تجزیه رگرسیون گام به گام تعداد صفات موثر بر عملکرد به سه صفت کاهش یافت(عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و تعداد روز تا رسیدگی).

دانلود تجزیه تحلیل همبستگی و بررسی شاخص های مورفولوژیک موثر بر عملکرد  در لاین ها و توده های بومی عدس زنجان(Lens culinaris Medik)


ارسال شده در توسط فاطمه علیزاده

 

دستورالعمل برنامه‌ی کشوری پیشگیری از بروز بتا تالاسمی ماژور

تاریخچه‌ی پیشگیری تالاسمی در ایران طی سال‌های 13751370 برنـامه‌ی پیشگیری از تالاسمی در برخی از شهرستان‌های 5 استان کشور (مازندران، فارس، گیلان، خوزستان و اصفهان) به‌صورت آزمایشی به‌اجرا گذارده ‌شد استراتژی اصلی برنامه طی این سال‌ها، غربالگری زوج‌هـا در زمان ازدواج و پیشنهاد جـدایی و انتخاب فـردی غیرناقـل برای ازدواج به زوج‌های ناقل بـوده‌است

دانلود دستورالعمل برنامه‌ی کشوری پیشگیری از بروز بتا تالاسمی ماژور

شبکه‌ی آزمایشگاه‌های تشخیص ژنتیک تالاسمی از سـال 1378 تشکیل‌شده است وظیفه‌ی  شبکه‌ی مشاوره‌ی  شبکه‌ی مراقبت تاریخچه‌ی پیشگیری تالاسمی در ایران چگونگی غربالگری زوج‌های متقاضی ازدواج  دستورالعمل برنامه‌ی پیشگیری از بتا تالاسمی ماژور هدف کلی اهداف اختصاصی راهبردهای مربوط به هدف اختصاصی اول فعالیت‌های مرتبط با راهبرد اول از هدف اختصاصی اول ز
دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل doc
حجم فایل 273 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

شبکه‌ی آزمایشگاه‌هایتشخیص ژنتیک تالاسمی از سـال 1378 تشکیل‌شده است. وظیفه‌ی

شبکه‌ی مشاوره‌ی

شبکه‌ی مراقبت

تاریخچه‌ی پیشگیری تالاسمی در ایران 

چگونگی غربالگری زوج‌های متقاضی ازدواج

دستورالعمل برنامه‌ی پیشگیری از بتا تالاسمی ماژور

هدف کلی

اهداف اختصاصی

راهبردهای مربوط به هدف اختصاصی اول:

فعالیت‌های مرتبط با راهبرد اول از هدف اختصاصی اول

زوج‌هـای ذکر شده فوق در صورت داشتن فرزند مبتلا به تالاسمی ماژور نیاز به انجام غربالگری ندارند.

به‌طور کلی فرم شماره‌ی 5 به دو دلیل تکمیل و ارسال‌می‌شود:

معاونت بهداشتی دانشگاه/ دانشکده

مرکز بهداشت شهرستان

آزمایشگاه ویژه‌ی آزمایش‌های تالاسمی (آزمایشگاه‌های غربالگری)

مرکز بهداشتی‌درمانی ویژه‌ی مشاوره‌ی ژنتیک

     شرایط مرکز بهداشتی درمانی ویژه مشاوره ژنتیک

     شرایط اتاق مشاوره ژنتیک

تیم مشاوره

شرایط پزشک مشاور ژنتیک شهرستان

      شرایط کارشناس/کاردان مشاور ژنتیک شهرستان

مرکز بهداشتی‌درمانی شهری/ پایگاه بهـداشتی

وظایف مرکز بهداشتی‌درمانی روستایی

شـرح وظایف خانـه‌ی بهداشت

مراحل مختلف الگوریتم کشوری مـراحـل انجـام آزمـایشهای تالاسمی(جهت شنـاسـایی زوج‌هـای ناقـل تالاسمی)

*نکته: زوجین با شرایط ذکر شده در شماره 5 الگوریتم "مشکوک نهایی" تلقی می شوند.

تبصره ها و نکات مهم در خصوص الگوریتم کشوری غربالگری بتاتالاسمی و سایر قسمت های اجرایی برنامه

تفسیر جدول شناسایی زوج مشکوک کم خطر و پرخطر در بروز بیماری بتا تالاسمی ماژور

تاریخچه‌ی پیشگیری تالاسمی در ایران

طی سال‌های 1375-1370 برنـامه‌ی پیشگیری از تالاسمی در برخی از شهرستان‌های 5 استان کشور (مازندران، فارس، گیلان، خوزستان و اصفهان) به‌صورت آزمایشی به‌اجرا گذارده ‌شد.

استراتژی اصلی برنامه طی این سال‌ها، غربالگری زوج‌هـا در زمان ازدواج و پیشنهاد جـدایی و انتخاب فـردی غیرناقـل برای ازدواج به زوج‌های ناقل بـوده‌است و اگر زوج‌هـا این پیشنهاد را نمی‌پـذیرفتند، پیشگیری از بارداری به آنها پیشنهادمی‌شـد. این شیـوه بـا تـوجه به این واقعیت که گزینه‌ی تشخیص پیش از تـولد و سقط جنین مبتلا به تالاسمی در عمل وجودنداشته شکل گرفته‌ بود.

از اواخـر سال 1375، وزارت بهداشت، درمـان و آمـوزش پـزشکی تصمیم بـه گسترش برنـامـه در سطح کشور گـرفت. در سـال 1376 نیـاز بـه تشخیص پیش از تولد به‌دلیل گسترش برنـامه و اصرار تعداد زیادی از زوج‌ها به ازدواج و علاقه‌ به داشتن فرزنـد به ‌شدت مطرح‌شد. وزارت متبوع با شناسایی امکانات بالقوه و موجود به‌سرعت به سازماندهی این خـدمت در کشـور اقـدام‌کـرد. این اقـدام کـه هم‌زمـان بـا بـازگشت فارغ‌التحصیلان ایرانی به کشـور و تـوسعه‌ی سـریع فن‌آوری ژنتیک در جهان بود به‌سرعت شکل‌گرفته و نتیجه‌داد. سازماندهی خدمـات ژنتیک و آزمایش‌های پیش از تـولد در کشور پیشگیری از بـروز بتـا تالاسمی ماژور را وارد مرحله‌ی ویژه‌ای نمود که درعین حال از پیچیدگی‌های تکنیکی و فرهنگی خاص برخوردار بود. به‌این ترتیب ابتدا امکان ارائه‌ی مشاوره‌ی استاندارد غیرمستقیم فراهم‌شد و بعد خانواده‌ها به‌دلیل برخورداری از خدمات ژنتیک، استقبال بیشتری برای استفاده از آن و داشتن فـرزنـدان سـالم نشان ‌دادند. این امر مـوجب‌شـد تـا مـوارد جـدیـد بتـا تالاسمی ماژور کاهش چشمگیری یابد. همچنین به‌دلیل مراجعه‌ زوج‌ها به آزمایشگاه‌ها، امکان بررسی و کنترل بروز در نظام مراقبت بیماری بیش از پیش فراهم‌شد.

در سال 1380 استراتژی دوم برنامه فرصت توسعه و استقراریافت. براساس این استراتژی خانواده‌ی بیماران تالاسمی شناسایی‌شده و تحت مشاوره قرارمی‌گیرند و درصـورتی که فرزند سالم نـداشته‌باشنـد، برای داشتن فرزند سالم به مراکز تشخیص پیش از تولد ارجاع‌می‌شوند. در تجدید نظر چهارم برنامه کلیه والدین بیماران تالاسمی در یک مقطع زمانی بررسی و تعیین تکلیف می­گردند.

در سال 1382, استراتژی سـوم برنـامه مـورد بحث قـرارگـرفت و فعالیت‌های اجـرایی آن مطرح‌شـد. این استراتـژی از نیمه‌ی اول سـال 1384 در استـان‌هـای پـرشیـوع استقرار یافت. براساس آن، زوج‌هایی کـه قبل از سـال 1376(سـال کشوری‌شـدن برنـامه) ازدواج‌کرده‌انـد و فرزند/ فرزندان سالم دارند بـررسی‌می شوند تـا درصـورتی کـه زوج نـاقـل باشند مشاوره شده و از تولد فـرزنـد مبتلا بـه تـالاسمی مـاژور در خانواده پیشگیری‌ گردد.  در تجدید نظر چهارم برنامه، متوسط طول مدت دوران باروری زنان در منطقه تحت پوشش هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی و همچنین سال شروع برنامه غربالگری در آن محدوده بررسی شده و در صورت اثبات مقرون به صرفه بودن، این استراتژی اجرا می­گردد. در مناطقی که طول دوران باروری بیش از متوسط کشوری است و تالاسمی در آن مناطق بروز بالایی دارد، اجرای این استراتژی مقرون به صرفه می ­باشد.

چگونگی غربالگری زوج‌های متقاضی ازدواج

ثبت ازدواج در ایران به‌عنوان یک واقعه‌ی مهم زندگی، بسیار مرسوم است. از آن‌جـا که بروز نوزاد مبتلا بـه تالاسمی مـاژور بعد از ازدواج دو نـاقل با احتمال آمـاری معینی ممکن‌است، می‌تـوان از ثبت ازدواج بـه‌عنـوان راهی مطمئن برای ردیابی زوج‌های نـاقل بهره‌برد.

در برنامه‌ی کشوری پیشگیری از تالاسمی، زوج‌ها بعد از مراجعه به دفترخانه برای ثبت ازدواج، به آزمایشگاه‌های غربالگری تالاسمی ارجـاع داده‌ می‌شونـد. آزمایشگاه بعد از انجـام مـرحله‌هـای 1، 2 و 3 الگوریتم کشوری آزمایش‌های تالاسمی، نتایج آزمایش‌های انجام‌شده را بـرای تفسیر به تیم مشاوره ژنتیک ارجاع‌می‌دهد. در تیم مشاوره، پـزشک مسئول تفسیر آزمایش‌هـا است و این تفسیر براسـاس الگوریتم کشوری شناسایی زوج های ناقل تالاسمی صورت‌می‌گیرد.

 

دانلود دستورالعمل برنامه‌ی کشوری پیشگیری از بروز بتا تالاسمی ماژور


ارسال شده در توسط فاطمه علیزاده

 

راهنمای اخلاقی پژوهش‌های ژنتیک

مقدمه با توجه به پیشرفت روز افزون علم ژنتیک و ظهور فن آوری های درمانی جدید و حساسیت های ویژه داده‌های ژنتیک انسانی و هم چنین با آگاهی از آنکه ژنتیک انسانی با نگرانی های بالقوه‌ای به لحاظ رعایت اصول اخلاقی همراه است و با تأکید بر اهمیت انجام پژوهشهای ژنتیکی جهت ارتقاء سلامت عمومی و درمان بیماری‌های صعب‌العلاج، و با آگاهی از اهمیت رعایت اصول و مواز

دانلود راهنمای اخلاقی پژوهش‌های ژنتیک

راهنمای اخلاقی پژوهش‌های ژنتیک مقدمه  راهنمای اخلاقی پژوهش بر روی گامت و جنین مقدمه  راهنمای اخلاقی پژوهش بر حیوانات  مقدمه  ج عدم استفاده از حیوانات بیمار در آزمایش  2  روش‌های نگهداری امکانات نگهداری عبارتند از فضای نگهداری و تسهیلات لازم 3 نیروهای اجرایی شاغل 4 محققین و پژوهشگران راهنمای اخلاقی پژوهش بر گروه‌های خاص مقدمه نکات ا
دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل doc
حجم فایل 40 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55

مقدمه:
با توجه به پیشرفت روز افزون علم ژنتیک و ظهور فن آوری های درمانی جدید و حساسیت های ویژه داده‌های ژنتیک انسانی و هم چنین با آگاهی از آنکه ژنتیک انسانی با نگرانی های بالقوه‌ای به لحاظ رعایت اصول اخلاقی همراه است و با تأکید بر اهمیت انجام پژوهشهای ژنتیکی جهت ارتقاء سلامت عمومی و درمان بیماری‌های صعب‌العلاج، و با آگاهی از اهمیت رعایت اصول و موازین اخلاقی بر اساس مبانی انسانی و اسلامی و قوانین جاری کشور در انجام پژوهشهای ژنتیک پزشکی، راهنماهای اخلاقی پژوهشهای ژنتیک پزشکی به شرح ذیل بیان می‌گردد. مقررات این راهنما اساساً در زمینه جمع آوری،‌ پردازش،‌ استفاده و ذخیره‌سازی داده‌های ژنتیک و پروتئومیک انسانی و نمونه های بیولوژیک با هدف پژوهشی موضوعیت دارد، و در موارد تحقیق، کشف و تعقیب جرائم کیفری و نیز در زمینه بررسی دودمان مطابق با قوانین جاری کشور رفتار خواهد شد.

   راهنمای اخلاقی پژوهش‌های ژنتیک

مقدمه:

راهنمای اخلاقی پژوهش بر روی گامت و جنین:

مقدمه:

راهنمای اخلاقی پژوهش بر حیوانات:

 مقدمه:

ج- عدم استفاده از حیوانات بیمار در آزمایش

2.  روش‌های نگهداری

امکانات نگهداری عبارتند از فضاینگهداری و تسهیلات لازم

3. نیروهای اجرایی شاغل

4. محققین و پژوهشگران

راهنمای اخلاقی پژوهش بر گروه‌های خاص

مقدمه:

نکات اخلاقی در پژوهش بر روی ناتوان‌های ذهنی (mentally incapacitated)

اصولاخلاقی در پژوهش بر روی اطفال

اصول اخلاقی کلی:

اصول اخلاقی در پژوهش بر روی زنان حامله و نوزادان

اصول اخلاقی در پژوهش بر روی موارداورژانس

اصول اخلاقی برای انجام پژوهش بر روی زندانی‌ها

الف ـ تعاریف:

راهنمای اخلاقی کارآزمایی‌های بالینی 

دارونما: 

پرداخت غرامت 

منابع :


دانلود راهنمای اخلاقی پژوهش‌های ژنتیک


ارسال شده در توسط فاطمه علیزاده

 

ساخت پایگاه دانش تولید رفتار با استفاده ازالگوریتم تکاملی سیمبایوجنسیس (ژنتیک)

مقدمه همان طور که تاریخ الگوریتم های تکاملی نشان می دهد، گونه های زیادی از الگوریتم‌های تکاملی وجود دارند ولی ایده همه آنها یکی است با داشتن جمعیتی از گونه‌ها ، فشار محیطی باعث انتخاب می شود (القاء بهترین ) و این افزایش شایستگی جمعیت را نتیجه می دهد با داشتن یک تابع کیفیتی که می خواهیم بیشینه شود، می توان مجموعه ای از جواب های کاندید را به طور ت

دانلود ساخت پایگاه دانش تولید رفتار با استفاده ازالگوریتم تکاملی سیمبایوجنسیس (ژنتیک)

فصل اول – الگوریتم های تکاملی 11  مقدمه 12علت استفاده از الگوریتم های تکاملی 13انواع الگوریتم های تکاملی 131 استراتژی های تکاملی 132 برنامه ریزی تکاملی فصل دوم الگوریتم ژنتیک 21 ژنتیک در طبیعت 22 الگوریتم ژنتیک استاندارد  فصل سوم الگوریتم تکاملی سیمبیوتیک (SEA)  31 علت معرفی SEA 32 عملگر ترکیب سیمبیوتیک 33 ایده کلی SEA  فصل چهارم توصی
دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل doc
حجم فایل 322 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 100

مقدمه

همان طور که تاریخ الگوریتم های تکاملی نشان می دهد، گونه های زیادی از الگوریتم‌های تکاملی وجود دارند. ولی ایده همه آنها یکی است: با داشتن جمعیتی از گونه‌ها[1]، فشار محیطی باعث انتخاب می شود (القاء بهترین[2]) و این افزایش شایستگی[3] جمعیت را نتیجه می دهد. با داشتن یک تابع کیفیتی که می خواهیم بیشینه شود، می توان مجموعه ای از جواب های کاندید را به طور تصادفی تولید کرد و تابع کیفیت را به عنوان معیاری برای محاسبه شایستگی به کار برد – (هر چه بیشتر، بهتر) بر اساس این شایستگی ، بعضی از کاندیدهای بهتر انتخاب می شوند، تا به عنوان هسته ای برای تولید نسل بعد به کار روند. بر روی این کاندیدها ترکیب و یا جهش[4] اعمال می شود. ترکیب بر روی دو یا بیشتر کاندید اعمال می شود (والدین) و نتیجه آن تولید فرزند (فرزندانی) است.

 


[1] individual

[2] Survival of the fittest

[3] fitness

[4] mutation

این بخش شامل تعریفی از بردار احتمال و جمعیتی از این بردار هاست:

#pragma once

 

typedef struct _Prob_vector

{

      double  p[97] ;

    double totalFitness ;

} PVector ;

 

typedef struct _Population

{

      PVector *pop[600] ;

      long PopSize ;

 

} Population ;

 

کلاسی که در آن اعمال اصلی الگوریتم ژنتیکی (CrossOver،جهش، جایگزینی) انجام می­شود:

 

#include "stdafx.h"

#include "Population.h"

 

using namespace std ;

 

CPopulation::CPopulation()

{

}

CPopulation::~CPopulation()

{

}

 

فصل اول – الگوریتم های تکاملی

1-1-  مقدمه

1-2-علت استفاده از الگوریتم های تکاملی

1-3-انواع الگوریتم های تکاملی

1-3-1: استراتژی های تکاملی

1-3-2: برنامه ریزی تکاملی

فصل دوم: الگوریتم ژنتیک

2-1: ژنتیک در طبیعت

2-2: الگوریتم ژنتیک استاندارد:

فصل سوم: الگوریتم تکاملی سیمبیوتیک (SEA)

3-1: علت معرفی SEA

3-2: عملگر ترکیب سیمبیوتیک

3-3: ایده کلی SEA:

فصل چهارم: توصیف فضای مسئله

4-1: agent

4-2: تابع محاسبه شایستگی

فصل پنجم: تعریف الگوریتم ها برای مسئله  Pac-Man

5-1Pac-Man : با الگوریتم ژنتیکی

5-2Pac-Man : با الگوریتم SEA

5-3: نتایج حاصل از پیاده سازی

فصل ششم: مستندات کلاسهای پیاده سازی شده

6-1: پیاده سازی الگوریتم ژنتیکی

6-2: پیاده سازی الگوریتم SEA

فصل هفتم: نتیجه گیری و پیشنهادات

مراجع

پیوست..

شکل1-1.طرح کلی  الگوریتم تکاملی

شکل1-2: شبه کد استراتژی تکاملی

شکل1-3: شبه کد برنامه ریزی تکاملی

شکل2-1: شبه کد الگوریتم ژنتیکی

شکل3-1: نمونه ای از ترکیب Symbiotic

شکل3-2: نمونه ای از الگوریتم جستجو symbiotic

شکل3-3: شبه کد الگوریتمSEA

شکل4-1: نقطه آغاز یک بازی Pac-Man

شکل4-2:نقشه زمین بازی Pac-Man به همراه تمام حالات گردش

شکل4-3:شبه کد استراتژیagent  برای بازی Pac-Man

شکل 5-1: مقایسه کارایی در الگوریتم GA وSEA  برای بازی pac-man. اندازه جمعیت درGA برابر 150 می باشد

شکل 5-2: مقایسه کارایی در الگوریتم GA وSEA  برای بازی pac-man.اندازه جمعیت درGA برابر 200 می باشد

شکل 5-3: مقایسه هزینه در دو الگوریتم GA وSEA  برای نمودار 5-1

شکل 5-4: مقایسه هزینه در دو الگوریتم GA وSEA  برای نمودار 5-2

جدول4-1: تعیین وضعیت روح با توجه به موقعیت Pac-Man و روح نسبت به هم.

جدول4-2: شرح پارامتر­های استفاده شده برای تعیین حرکت agent

جدول5-1: پارامترهای مطرح شده در SEA

جدول5-2: بهترین مقادیر برای هر پارامتر SEA

دانلود ساخت پایگاه دانش تولید رفتار با استفاده ازالگوریتم تکاملی سیمبایوجنسیس (ژنتیک)


ارسال شده در توسط فاطمه علیزاده

 

پارکینگ طبقاتی در قم

ضرورت طرح گسترش شهرها، افزایش تعداد مسافرتهای شهری ، پیشرفت تکنولوژی و ارزان شدن قیمت خودرو و بالارفتن درآمد خانواده سبب شده تعداد خودروها در شهرها افزایش قابل توجه ای داشته باشد که این امر باعث ایجاد ترافیک و همچین کمبود محل پارک خودرو شده است حل مسئله ترافیک به برنامه‌ریزی‌های درازمدت و کوتاه مدت مختلفی از جمله کاهش سفرهای شهری ، طراحی سیستم

دانلود پارکینگ طبقاتی در قم

ضرورت طرح کارکرد ونحوه استفاده مشخصات فنی فضای مورد نیاز    مزیتهای و ویژگیهای اجرایی جانمایی پارکینگ صفحه چرخان نکات ایمنی خودروهای قابل استفاده نصب و راه اندازی 1اجرای فونداسیون 2نصب  و راه اندازی پارکینگ امور مالی طرح سرمایه گذاری ثابت طرح 21 – تجهیزات اداری و کارگاهی                                                 هزینه های قبل
دسته بندی طرح های توجیهی
فرمت فایل doc
حجم فایل 440 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20

ضرورت طرح:

گسترش شهرها، افزایش تعداد مسافرتهای شهری ، پیشرفت تکنولوژی و ارزان شدن قیمت خودرو و بالارفتن درآمد خانواده سبب شده تعداد خودروها در شهرها افزایش قابل توجه ای داشته باشد. که این امر باعث ایجاد ترافیک و همچین کمبود محل پارک خودرو شده است. حل مسئله ترافیک به برنامه‌ریزی‌های درازمدت و کوتاه مدت مختلفی از جمله کاهش سفرهای شهری ، طراحی سیستم حمل و نقل عمومی فراگیر و غیره نیازمند است. تامین فضای پارکینگ خودرو در شهر، خارج از بحث ترافیک یکی از نیازهای ضروری است. تامین پارکینگ در بافت ‌های شهری موجود ما از دغدغه ‌های طراحان شهری نبوده است و اکثر فضاهایی پیش بینی شده در طرح های جامع یا تغییر کاربری داده و یا واگذار شده‌اند.

ضرورت طرح

کارکرد ونحوه استفاده

مشخصات فنی

فضای مورد نیاز  

مزیتهای و ویژگیهای اجرایی

جانمایی پارکینگ

صفحه چرخان

نکات ایمنی

خودروهای قابل استفاده

نصب و راه اندازی

1-اجرای فونداسیون

2-نصب  و راه اندازی پارکینگ

امور مالی طرح

سرمایه گذاری ثابت طرح

2-1 – تجهیزات اداری و کارگاهی                                               

هزینه های قبل از بهره برداری                                                     

جدول هزینه های ثابت طرح                                                    

جدول هزینه های جاری طرح                                                     

جدول سرمایه گذاری طرح                                                     

صورتحساب سود                                                                

راهنمای ثبتی شرکت                                                 

فرم های مورد نیاز                                                                   

طرح های متنوع نمای این پارکینگ    

دانلود پارکینگ طبقاتی در قم


ارسال شده در توسط فاطمه علیزاده
<      1   2   3   4   5   >>   >